Sauna Drome

Sauna Drôme wordt één van de meest authentieke sauna’s van Nederland genoemd. Het resort bevindt zich op de Veluwe, maar het voelt alsof je je in Finland waant. Het resort bestaat uit een boerderij gelegen aan een klein meer. Zowel binnen als buiten hangt er een heerlijk ontspannende sfeer. Bezoek Sauna Drôme met voordeel. Lees hier de sauna informatie en bekijk onze actie.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Sauna Drome informatie

Sauna's en baden

Sauna Drôme is niet een heel grote, maar wel heel bijzonder resort. Dat komt onder andere door twee bijzondere soorten sauna's. Eén daarvan is een sauna op een boot. Deze boot sauna met buitenbalkon vaart in een kwartier van de ene kant naar de andere kant van het meer. Genoeg om een kwartier te genieten van de sauna, terwijl je ook geniet van de natuur. Daarnaast heeft Sauna Drôme een unieke grotsauna met een verlichte meditatieruimte en een klaterende waterval. Tevens zijn er binnen ook nog diverse sauna's aanwezig en een Turks stoombad. Buiten is er nog een Finse bloksauna, infraroodsauna en een houtgestookte rooksauna aanwezig.

Tussen de sauna's door is het niets lekkerder om van het water te genieten. Koel af in één van de dompelbaden of onder de koude neveldouche. Relax verder in één van de whirlpools, in het kruidenbad of in het voetenbad. In het verwarmde buitenbad is het ook nog goed vertoeven in de winter.

Locatie Sauna Drome

De locatie van Sauna Drome vind je in Putten, gelegen in de provincie Gelderland. Het complex is gelegen aan Tolweg 13-15. Ga je naar Sauna Drome met de auto? Dan kun je ook de postcode 3881SX gebruiken voor navigatie. Sauna Drôme ligt in Putten bij de Veluwe. Het resort is gemakkelijk te bereiken met de auto en ligt vlak langs de N303. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de sauna.

Adres

Tolweg 13-15,
3881SX Putten
Routebeschrijving (Google Maps)

Select Wellness Group

Sauna Drome is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Select Wellness Group.

Met korting naar Sauna Drome

Heb je na het lezen van deze sauna informatie ook zin in een dagje Sauna Drôme? Kies dan de voordeligste optie voor jezelf en kies voor Sauna Drôme met korting. Via onze actie ga je naar Sauna Drôme met voordeel. Nodig iemand uit om met je mee te gaan en geniet samen van de luxe Sauna Drôme met korting.