Informatie over Sauna Drome

Faciliteiten

Sauna Drôme is niet een heel grote, maar wel heel bijzonder resort. Dat komt onder andere door twee bijzondere soorten sauna's. Eén daarvan is een sauna op een boot. Deze boot sauna met buitenbalkon vaart in een kwartier van de ene kant naar de andere kant van het meer. Genoeg om een kwartier te genieten van de sauna, terwijl je ook geniet van de natuur. Daarnaast heeft Sauna Drôme een unieke grotsauna met een verlichte meditatieruimte en een klaterende waterval. Tevens zijn er binnen ook nog diverse sauna's aanwezig en een Turks stoombad. Buiten is er nog een Finse bloksauna, infraroodsauna en een houtgestookte rooksauna aanwezig.

Tussen de sauna's door is het niets lekkerder om van het water te genieten. Koel af in één van de dompelbaden of onder de koude neveldouche. Relax verder in één van de whirlpools, in het kruidenbad of in het voetenbad. In het verwarmde buitenbad is het ook nog goed vertoeven in de winter.

Locatie

De locatie van Sauna Drome vind je in Putten, gelegen in de provincie Gelderland (Nederland). Het complex is gelegen aan Tolweg 13-15.
Ga je naar Sauna Drome met de auto? Dan kun je ook de postcode 3881SX gebruiken voor navigatie.

Sauna Drôme ligt in Putten bij de Veluwe. Het resort is gemakkelijk te bereiken met de auto en ligt vlak langs de N303. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de sauna.

Adres Sauna Drome

Tolweg 13-15,
3881SX Putten
Routebeschrijving (via Google Maps)

Select Wellness Group

Sauna Drome is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Select Wellness Group.