Sauna Soesterberg

In een groene omgeving kom je heerlijk tot rust en geniet je van vele sauna’s en baden bij Thermen Soesterberg. Het Sauna en Wellness resort bevindt zich in het midden van het land en laat je snel aan de (dagelijkse) drukte ontsnappen. Dankzij saunavoordeel.nl kun je ook ontsnappen aan hoge (entree)kosten. Maak gebruik van één van de acties via onze website en bezoek het veelzijdige en fantastische Thermen Soesterberg met voordeel! Profiteer niet alleen van deze kortingen, maar neem ook je vrienden of familieleden mee.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Sauna Soesterberg informatie

Sauna's en baden

Ontdek maar liefst alle 16 verschillende sauna’s van Thermen Soesterberg. Iedere sauna heeft een eigen, uniek karakter en verschillen in temperatuur, sfeer en helend vermogen. Zo heeft de Infraroodsauna een diepe werking op je lichaam en laat de Kristalsauna je kennismaken met de kracht van Amethist. Ervaar een magische belevenis in het Sauna Theater of kies ervoor om zonder poespas te ontspannen in de Finse Sauna. De Finse sauna is de meest traditionele sauna van het resort. Voor meer sauna informatie en een compleet overzicht kun je de website van Thermen Soesterberg bezoeken.

Baden doe je in één van de vele binnen- en buitenbaden van Thermen Soesterberg. Binnen in het resort geniet je van zwem-, whirlpool-, voeten- en cool off baden. Ook kun je jezelf buiten onderdompelen in het buitenzwembad of in de unieke Natuur Zwemvijver. Ervaar zowel warm als koud water in verrassende en pure vormen.

Locatie Sauna Soesterberg

De locatie van Sauna Soesterberg vind je in Soesterberg, gelegen in de provincie Utrecht. Thermen Soesterberg ligt in de bosrijke omgeving van Utrecht. Je parkeert je auto gratis op het terrein. Ook kun je het resort met het openbaar vervoer bereiken.

Quality Wellnessresorts

Sauna Soesterberg is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Quality Wellnessresorts.

Met korting naar Sauna Soesterberg

Bij saunavoordeel.nl profiteer je van fijne acties en kun je je wellness bezoek aan Thermen Soesterberg met korting reserveren. Bezoek Thermen Soesterberg met voordeel door mee te bieden op bestaande acties!