Informatie over Sauna Soesterberg

Faciliteiten

Ontdek maar liefst alle 16 verschillende sauna’s van Thermen Soesterberg. Iedere sauna heeft een eigen, uniek karakter en verschillen in temperatuur, sfeer en helend vermogen. Zo heeft de Infraroodsauna een diepe werking op je lichaam en laat de Kristalsauna je kennismaken met de kracht van Amethist. Ervaar een magische belevenis in het Sauna Theater of kies ervoor om zonder poespas te ontspannen in de Finse Sauna. De Finse sauna is de meest traditionele sauna van het resort. Voor meer sauna informatie en een compleet overzicht kun je de website van Thermen Soesterberg bezoeken.

Baden doe je in één van de vele binnen- en buitenbaden van Thermen Soesterberg. Binnen in het resort geniet je van zwem-, whirlpool-, voeten- en cool off baden. Ook kun je jezelf buiten onderdompelen in het buitenzwembad of in de unieke Natuur Zwemvijver. Ervaar zowel warm als koud water in verrassende en pure vormen.

Locatie

De locatie van Sauna Soesterberg vind je in Soesterberg, gelegen in de provincie Utrecht (Nederland). Het complex is gelegen aan Frits Koolhovenweg 8.
Ga je naar Sauna Soesterberg met de auto? Dan kun je ook de postcode 3769TR gebruiken voor navigatie.

Thermen Soesterberg ligt in de bosrijke omgeving van Utrecht. Je parkeert je auto gratis op het terrein. Ook kun je het resort met het openbaar vervoer bereiken.

Adres Sauna Soesterberg

Frits Koolhovenweg 8,
3769TR Soesterberg
Routebeschrijving (via Google Maps)

Thermen Resorts

Sauna Soesterberg is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Thermen Resorts.