Spa Zuiver

Het spa- en wellnessresort Spa Zuiver biedt een oase van rust en ontspanning. Het resort, heeft verschillende sauna’s en baden die je volledig laten ontspannen. Spa Zuiver beschikt daarnaast over diverse restaurants. Bijvoorbeeld het a la carte restaurant waar je uitgebreid kunt dineren of de lounge bar waar finger food wordt geserveerd. Je kunt nu naar Spa Zuiver met korting. Op Saunavoordeel.nl vind je altijd de beste actie, zodat je met voordeel van Spa Zuiver kunt genieten. Ook vind je hier voldoende sauna informatie en welke acties gelden, zodat je naar Spa Zuiver kunt met voordeel.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Spa Zuiver informatie

Sauna's en baden

Bij Spa Zuiver kun je gebruik maken van acht verschillende sauna's. Zo is er een Finse sauna waar traditionele aspecten als extreme hitte en de geur van hout centraal staan. In de infraroodsauna wordt er gebruik gemaakt van infrarood straling, die je lichaam door de eerste huidlaag heen verwarmen. Hierdoor kunnen afvalstoffen worden afgevoerd. Maak ook kennis met de Japanse sauna, waarbij de zachte muziek, de geur en de warmte je volledig laten ontspannen en al je zintuigen prikkelen. Het stoombad zorgt voor rust in de spieren en een gesimuleerde bloedsomloop. Een aanrader wanneer je moeheid ervaart.

Bij Spa Zuiver vind je zes verschillende baden, onder andere een aromabad. Het water in dit bad bevat verschillende kruiden die een werking hebben op het lichaam. Zo helpt eucalyptus wat wanneer je verkouden bent en kalmeert munt de huid. Bewegen na een bezoek aan de sauna kan in het verwarmde zwembad.

Locatie Spa Zuiver

De locatie van Spa Zuiver vind je in Amsterdam, gelegen in de provincie Noord-Holland. Het complex is gelegen aan Koenenkade 8. Ga je naar Spa Zuiver met de auto? Dan kun je ook de postcode 1081KH gebruiken voor navigatie. Spa Zuiver bevindt zich in het Amsterdamse Bos, een oase van rust. De Spa is zowel met het openbaar vervoer, als met de auto te bereiken.

Adres

Koenenkade 8,
1081KH Amsterdam
Routebeschrijving (Google Maps)

Met korting naar Spa Zuiver

Op Saunavoordeel.nl vind je uitgebreide sauna informatie en de beste actie voor Spa Zuiver. Je vind verschillende kortingsacties, waarmee je van Spa Zuiver met korting kunt genieten. De meest voordelige acties, waardoor je voordelig van alle faciliteiten van Spa Zuiver gebruik kunt maken. Op Saunavoordeel.nl vind je de meest recente acties.