Informatie over Spa Zuiver

Faciliteiten

Bij Zuiver Amsterdam kun je gebruik maken van acht verschillende sauna's. Zo is er een Finse sauna waar traditionele aspecten als extreme hitte en de geur van hout centraal staan. In de infraroodsauna wordt er gebruik gemaakt van infrarood straling, die je lichaam door de eerste huidlaag heen verwarmen. Hierdoor kunnen afvalstoffen worden afgevoerd. Maak ook kennis met de Japanse sauna, waarbij de zachte muziek, de geur en de warmte je volledig laten ontspannen en al je zintuigen prikkelen. Het stoombad zorgt voor rust in de spieren en een gesimuleerde bloedsomloop. Een aanrader wanneer je moeheid ervaart.

Bij Spa Zuiver vind je zes verschillende baden, onder andere een aromabad. Het water in dit bad bevat verschillende kruiden die een werking hebben op het lichaam. Zo helpt eucalyptus wat wanneer je verkouden bent en kalmeert munt de huid. Bewegen na een bezoek aan de sauna kan in het verwarmde zwembad.

Locatie

De locatie van Spa Zuiver vind je in Amsterdam, gelegen in de provincie Noord-Holland (Nederland). Het complex is gelegen aan Koenenkade 8.
Ga je naar Spa Zuiver met de auto? Dan kun je ook de postcode 1081KH gebruiken voor navigatie.

Zuiver bevindt zich in het Amsterdamse Bos, een oase van rust. De Spa is zowel met het openbaar vervoer, als met de auto te bereiken.

Adres Spa Zuiver

Koenenkade 8,
1081KH Amsterdam
Routebeschrijving (via Google Maps)