Informatie over The SPA Veluwe

Faciliteiten

Bij Sauna en Beauty Velp vindt je maar liefst zes verschillende sauna's en een Turks stoombad om helemaal tot rust te komen. Zowel binnen als buiten kun je genieten van Finse sauna's, een lichttherapiesauna en een infraroodsauna. De sauna's zorgen voor een weldadig gevoel voor lichaam en geest. Gedurende de dag kun je kosteloos deelnemen aan diverse opgietingen in de sauna's.

Naast de sauna's kun je natuurlijk ook gebruik maken van de baden en whirpools. In de kruidentempel kun je bijvoorbeeld genieten van een warm kruidenbad en voor de sportievelingen is er zowel binnen als buiten de mogelijkheid om actief te zwemmen. Voor na de sauna zijn er uiteraard dompelbaden waar je kunt afkoelen. Buiten kun je gebruik maken van de koude waterval.

Locatie

De locatie van The SPA Veluwe vind je in Velp, gelegen in de provincie Gelderland (Nederland). Het complex is gelegen aan Stationsstraat 30.
Ga je naar The SPA Veluwe met de auto? Dan kun je ook de postcode 6881WB gebruiken voor navigatie.

Sauna en Beauty Velp is goed bereikbaar met de auto en beschikt over een ruime parkeerplaats. Bekijk de website voor meer sauna informatie of lees hier verder voor Sauna en Beauty Velp korting.

Adres The SPA Veluwe

Stationsstraat 30,
6881WB Velp
Routebeschrijving (via Google Maps)