Thermen Berendonck

Thermen Berendonck, een veelzijdige wellness met diverse sauna’s, baden en andere wellness faciliteiten. Voor alle sauna’s en baden is informatie beschikbaar. Achteraf nog nagenieten van een lunch of diner? Ook dat is bij ons mogelijk. Er is voor ieder wat wils bij Thermen Berendonck in Wijchen. Voor een ontspannen dag weg ben je hier zeker aan het juiste adres. Leuk om cadeau te geven, te krijgen of zelf een relaxte dag in te plannen. Op deze pagina word je op de hoogte gehouden van de laatste aanbiedingen en leukste acties. Wil je dit absoluut niet missen? Neem dan regelmatig hier een kijkje, zodat je altijd kunt profiteren van de leukste kortingen.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Thermen Berendonck informatie

Sauna's en baden

Bij Thermen Berendonck hebben ze diverse soorten sauna’s zoals de meditatiesauna, pitta sauna of de House of Maharadja sauna. Zo kun je ontspannen op de manier waarop jij dat zelf het prettigst vindt. In de meditatiesauna kom je helemaal tot rust door de stilte die hier is, met een constante temperatuur van 60 graden. De pitta sauna komt van oorsprong uit Finland, en is een sauna waar de temperatuur tussen de 90 en 100 graden schommelt. Hier ervaar je zachte en gezonde warmte. Voor alle 13 sauna’s is er sauna informatie beschikbaar, zodat je eventueel van tevoren al kunt plannen waar je gebruik van wilt maken.

Met 6 verschillende baden kun je ook hier kiezen voor degene(n) die het meeste bij jouw ultieme dag weg passen. Wil je graag dromen, drijven en genieten in het zoutwaterbad Adalaj Stepwell? Of kies je voor een prinsheerlijke dag badderen en koninklijk genieten in het binnenbad & Swim up bar?

Locatie Thermen Berendonck

De locatie van Thermen Berendonck vind je in Wijchen, gelegen in de provincie Gelderland. Thermen Berendonck is gelegen in Wijchen. Ben je hier niet bekend? Hieronder staat een map met de locatie van de sauna.

Quality Wellnessresorts

Thermen Berendonck is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Quality Wellnessresorts.

Met korting naar Thermen Berendonck

Wil je graag gebruik maken van een Thermen Berendonck korting? Via Saunavoordeel.nl profiteer je altijd van een leuke actie, bijvoorbeeld door tickets met korting te verkrijgen voor 2 personen. Ook dit is leuk om cadeau te geven of te krijgen en zeker met bovenstaand Thermen Berendonck voordeel.