Informatie over Thermen Berendonck

Faciliteiten

Bij Thermen Berendonck hebben ze diverse soorten sauna’s zoals de meditatiesauna, pitta sauna of de House of Maharadja sauna. Zo kun je ontspannen op de manier waarop jij dat zelf het prettigst vindt. In de meditatiesauna kom je helemaal tot rust door de stilte die hier is, met een constante temperatuur van 60 graden. De pitta sauna komt van oorsprong uit Finland, en is een sauna waar de temperatuur tussen de 90 en 100 graden schommelt. Hier ervaar je zachte en gezonde warmte. Voor alle 13 sauna’s is er sauna informatie beschikbaar, zodat je eventueel van tevoren al kunt plannen waar je gebruik van wilt maken.

Met 6 verschillende baden kun je ook hier kiezen voor degene(n) die het meeste bij jouw ultieme dag weg passen. Wil je graag dromen, drijven en genieten in het zoutwaterbad Adalaj Stepwell? Of kies je voor een prinsheerlijke dag badderen en koninklijk genieten in het binnenbad & Swim up bar?

Locatie

De locatie van Thermen Berendonck vind je in Wijchen, gelegen in de provincie Gelderland (Nederland). Het complex is gelegen aan Oude Teersdijk 15.
Ga je naar Thermen Berendonck met de auto? Dan kun je ook de postcode 6603KJ gebruiken voor navigatie.

Thermen Berendonck is gelegen in Wijchen. Ben je hier niet bekend? Hieronder staat een map met de locatie van de sauna.

Adres Thermen Berendonck

Oude Teersdijk 15,
6603KJ Wijchen
Routebeschrijving (via Google Maps)

Thermen Resorts

Thermen Berendonck is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Thermen Resorts.