Informatie over Veluwse Bron

Faciliteiten

Met zijn tweeëntwintig verschillende sauna's is De Veluwse Bron één van de meest uitgebreide wellnessresorts van Nederland. Er zijn sauna's tot 65 graden, zoals de stoomgrotsauna en de lavendelsauna. Voor de gevorderde saunaganger zijn er ook de sauna's van 70 tot 75 graden, zoals de lichttherapiesauna en de wildobservatiesauna, waar je de kans hebt om echt wild te spotten. En voor de echte experts zijn er de sauna's met een temperatuur vanaf 80 graden. Zo kun je in de goed gesprek sauna gezellig met elkaar praten, en in de panoramasauna heb je een fantastisch uitzicht. Je kunt gedurende de dag kosteloos deelnemen aan verschillende opgietingen.

Naast de vele sauna's kun je ook genieten van de verschillende baden. Kom binnen of buiten baantjes trekken in de zwembaden, drijf volledig ontspannen in het zoutwaterbad of geniet van één van de whirpools. Duik ook eens onder water, en geniet van de muziek.

Locatie

De locatie van Veluwse Bron vind je in Emst, gelegen in de provincie Gelderland (Nederland). Het complex is gelegen aan Viskweekweg 10.
Ga je naar Veluwse Bron met de auto? Dan kun je ook de postcode 8166KJ gebruiken voor navigatie.

De Veluwse Bron ligt in de bossen bij Emst, midden op de Veluwe. In deze rustgevende omgeving kun je volledig ontspannen. De Veluwse bron is goed bereikbaar met de auto, en er is een ruime gratis parkeergelegenheid. Kijk voor meer sauna informatie op de website.

Adres Veluwse Bron

Viskweekweg 10,
8166KJ Emst
Routebeschrijving (via Google Maps)

BeWellness

Veluwse Bron is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over BeWellness.