Wellnessboot Mill

Kom ontspannen in dit unieke wellnesscentrum in een luxe jacht! De wellnessboot is een prachtig resort in het Brabantse plaatse Mill. Geniet van de vele verschillende sauna’s, baden en rustruimtes, en neem deel aan het gratis belevenisprogramma met opgietingen en floatsessies. In de kelder van het schip vindt je bovendien een complete beautyafdeling waar een professionele schoonheidsspecialist voor je klaarstaat. De persoonlijke aandacht en de culinaire specialiteiten in het restaurant maken de Wellnessboot in Mill een gewilde locatie. Maak nu gebruik van onze Wellnessboot Mill korting en boek vandaag nog je relaxdag.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Wellnessboot Mill informatie

Sauna's en baden

Met ons Wellnessboot Mill voordeel kun je genieten van de verschillende sauna's die je op dit luxe jacht kunt vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een infraroodsauna, of een panoramasauna met geur én een fantastisch uitzicht? Buiten kun je terecht in de saunagrot met een kruidentempel, een zoutstoombad en een rassulruimte. Je kunt ook gratis deelnemen aan de opgietingen in de opgietsauna met open haard. Maak je liever gebruik van een stoombad, dan moet je het mint stoombad echt proberen. De frisse geur maakt je luchtwegen open. Alle sauna informatie is te vinden op de website van de wellnessboot.

Behalve sauna's zijn er natuurlijk ook verschillende baden te vinden op de boot. Koel af in de dompelbaden, en geniet van de verschillende whirlpools en kruidenbaden. Voor ultieme ontspanning kun je kosteloos deelnemen aan één van de floatsessies.

Locatie Wellnessboot Mill

De locatie van Wellnessboot Mill vind je in Mill, gelegen in de provincie Noord-Brabant. Het complex is gelegen aan Hoogveldseweg 1. Ga je naar Wellnessboot Mill met de auto? Dan kun je ook de postcode 5451AA gebruiken voor navigatie. De Wellnessboot ligt in het Brabantse plaatsje Mill, vlakbij Nijmegen. De boot is goed bereikbaar en er is voldoende ruimte om te parkeren. Is één dag wellness niet genoeg? Dan kun je in het naastgelegen hotel overnachten. Kijk voor meer sauna informatie op de website.

Adres

Hoogveldseweg 1,
5451AA Mill
Routebeschrijving (Google Maps)

Vitae Wellnessresort

Wellnessboot Mill is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Vitae Wellnessresort.

Met korting naar Wellnessboot Mill

Boek nu via een saunavoordeel.nl actie je relaxdag met Wellnessboot Mill voordeel. Reserveren is eenvoudig: kies de actie waar je gebruik van wil maken en volg de benodigde stappen. Reserveer snel en geniet van je unieke wellnessdag met Wellnessboot Mill korting.