Sauna Bussloo

Thermen Bussloo is een heerlijk wellnessresort in Voorst met een groot assortiment van unieke sauna’s en baden. Thermen Bussloo laat jou een intense beleving ervaren door al je zintuigen te prikkelen. Naar Thermen Bussloo met voordeel is mogelijk! Op deze pagina is te vinden waarom je naar Thermen Bussloo met korting wilt, met baden- en sauna informatie en waar jij de beste acties kan vinden!

Praktische informatie

Bekijk ook:

Sauna Bussloo informatie

Sauna's en baden

Bij Thermen Bussloo zijn er maar liefst 15 sauna’s te vinden. Over iedere sauna is informatie te vinden, maar alle sauna’s laten je ontspannen op hun geheel eigen wijze met hun verschillende temperaturen en sferen. De Russische Bonja sauna heeft bijvoorbeeld een temperatuur tot zo’n 80 graden Celsius. Daarentegen heeft de Infraroodsauna een temperatuur van rond de 60 graden Celsius. De Geysersauna neemt je mee naar IJsland, waar je de kracht van de natuur kan beleven met al je zintuigen. Iedere sauna is uniek, doet wat anders voor je lichaam en verrast je met een nieuwe ervaring.

Ter afwisseling van de sauna’s zijn de baden een heerlijke afwisseling. Er zijn 8 verschillende baden om uit te kiezen, ieder met een eigen beleving. Waan je bijvoorbeeld in het warme Mexico in het Cenote zoutwaterbad, gebouwd in een grot, of laat je lichaam afkoelen in een van de verfrissende dompelbaden.

Locatie Sauna Bussloo

De locatie van Sauna Bussloo vind je in Voorst, gelegen in de provincie Gelderland. Het complex is gelegen aan Bloemenksweg 38. Ga je naar Sauna Bussloo met de auto? Dan kun je ook de postcode 7383RN gebruiken voor navigatie. Thermen Bussloo is te vinden in Voorst. Het is zeer bereikbaar met de auto, maar ook met het openbaar vervoer met bussen vanuit Klarenbeek en Twello.

Adres

Bloemenksweg 38,
7383RN Voorst
Routebeschrijving (Google Maps)

Quality Wellnessresorts

Sauna Bussloo is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Quality Wellnessresorts.

Met korting naar Sauna Bussloo

Naar Thermen Bussloo met voordeel is heel makkelijk te realiseren via Saunavoordeel.nl. Kies 1 van de bovenstaande acties en bied mee voor een ontspannende dag! De acties verschillen, maar je kan soms al naar Thermen Bussloo met een korting van wel 80%! Geniet van Thermen Bussloo!