Sauna De Bron

Sauna de Bron is een kleine en gemoedelijke sauna in Tynaarlo, Drenthe. Het is een heerlijke sauna om even tussen de dagelijkse bezigheden tot rust te komen. Je kan er een hele dag prima vertoeven, maar ook voor een paar uurtjes is het een fijne locatie. Er zijn diverse sauna’s en zwembaden aanwezig. In de groene tuin geniet je van de frisse buitenlucht. Daarnaast kan je er ook terecht voor een massage en er is een kleinschalig restaurant aanwezig. Lees hier verdere sauna informatie en ontvang via onze actie Sauna de Bron korting.

Praktische informatie

Bekijk ook:

Sauna De Bron informatie

Sauna's en baden

Ondanks dat het een kleinschalige sauna is, zijn er relatief veel sauna's aanwezig. De klassieke sauna's zoals de Finse sauna, infrarood cabine en het Turkse stoombad ontbreken niet. De infrarood cabine is met kleurentherapie. De verschillende kleuren van het licht hebben een genezende en heilzame werking. De Russische Banja is een stenen sauna met een hoge luchtvochtigheid. Het stoomproces heeft een positieve invloed op het lichaam. Buiten staat de Kamin sauna, dit is een zelfontworpen en zelfgebouwde sauna met een open haard in het midden. Deze sauna heeft een milde en aangename atmosfeer.

Buiten is een groot zwembad aanwezig met een watertemperatuur van 30 graden. Het zwembad biedt de mogelijkheid om baantjes te trekken. Tevens is er buiten een bubbelbad aanwezig met een watertemperatuur van 39 graden. Ook in de koude winter is het heerlijk om hier in te zitten.

Locatie Sauna De Bron

De locatie van Sauna De Bron vind je in Tynaarlo, gelegen in de provincie Drenthe. Sauna de Bron ligt op de grens van Drenthe en Groningen in het dorp Tynaarlo. Met de auto is de sauna gemakkelijk te bereiken. Ook met de bus vanaf station Groningen of Assen kan je de sauna bereiken.

Met korting naar Sauna De Bron

Spreekt deze sauna informatie je aan? Ga dan naar Sauna de Bron met voordeel. Op deze pagina vind je aantrekkelijke Sauna de Bron korting. Maak gebruik van een actie voor een voordelig arrangement of korting op de entree. Een dagje ontspanning is nog veel leuker met Sauna de Bron voordeel.