Informatie over Sauna De Bron

Faciliteiten

Ondanks dat het een kleinschalige sauna is, zijn er relatief veel sauna's aanwezig. De klassieke sauna's zoals de Finse sauna, infrarood cabine en het Turkse stoombad ontbreken niet. De infrarood cabine is met kleurentherapie. De verschillende kleuren van het licht hebben een genezende en heilzame werking. De Russische Banja is een stenen sauna met een hoge luchtvochtigheid. Het stoomproces heeft een positieve invloed op het lichaam. Buiten staat de Kamin sauna, dit is een zelfontworpen en zelfgebouwde sauna met een open haard in het midden. Deze sauna heeft een milde en aangename atmosfeer.

Buiten is een groot zwembad aanwezig met een watertemperatuur van 30 graden. Het zwembad biedt de mogelijkheid om baantjes te trekken. Tevens is er buiten een bubbelbad aanwezig met een watertemperatuur van 39 graden. Ook in de koude winter is het heerlijk om hier in te zitten.

Locatie

De locatie van Sauna De Bron vind je in Tynaarlo, gelegen in de provincie Drenthe (Nederland). Het complex is gelegen aan Meerweg 22.
Ga je naar Sauna De Bron met de auto? Dan kun je ook de postcode 9482TE gebruiken voor navigatie.

Sauna de Bron ligt op de grens van Drenthe en Groningen in het dorp Tynaarlo. Met de auto is de sauna gemakkelijk te bereiken. Ook met de bus vanaf station Groningen of Assen kan je de sauna bereiken.

Adres Sauna De Bron

Meerweg 22,
9482TE Tynaarlo
Routebeschrijving (via Google Maps)