Informatie over Thermen Bussloo

Faciliteiten

Bij Thermen Bussloo zijn er maar liefst 15 sauna’s te vinden. Over iedere sauna is informatie te vinden, maar alle sauna’s laten je ontspannen op hun geheel eigen wijze met hun verschillende temperaturen en sferen. De Russische Bonja sauna heeft bijvoorbeeld een temperatuur tot zo’n 80 graden Celsius. Daarentegen heeft de Infraroodsauna een temperatuur van rond de 60 graden Celsius. De Geysersauna neemt je mee naar IJsland, waar je de kracht van de natuur kan beleven met al je zintuigen. Iedere sauna is uniek, doet wat anders voor je lichaam en verrast je met een nieuwe ervaring.

Ter afwisseling van de sauna’s zijn de baden een heerlijke afwisseling. Er zijn 8 verschillende baden om uit te kiezen, ieder met een eigen beleving. Waan je bijvoorbeeld in het warme Mexico in het Cenote zoutwaterbad, gebouwd in een grot, of laat je lichaam afkoelen in een van de verfrissende dompelbaden.

Locatie

De locatie van Thermen Bussloo vind je in Voorst, gelegen in de provincie Gelderland (Nederland). Het complex is gelegen aan Bloemenksweg 38.
Ga je naar Thermen Bussloo met de auto? Dan kun je ook de postcode 7383RN gebruiken voor navigatie.

Thermen Bussloo is te vinden in Voorst. Het is zeer bereikbaar met de auto, maar ook met het openbaar vervoer met bussen vanuit Klarenbeek en Twello.

Adres Thermen Bussloo

Bloemenksweg 38,
7383RN Voorst
Routebeschrijving (via Google Maps)

Thermen Resorts

Thermen Bussloo is samen met andere bedrijven onderdeel van een grotere keten. Meer informatie en de andere organisaties die onder deze keten vallen, zijn te vinden op de pagina over Thermen Resorts.