Valentijnsdag is de dag waarop we de wederzijdse liefde vieren. Het is misschien wel de mooiste dag van het jaar. En het is het ideale moment om jouw geliefde te verrassen met een uniek en ontspannend cadeau. Er zijn natuurlijk heel wat mogelijkheden en niemand kent jouw geliefde beter dan jijzelf, maar een dagje wellness is volgens ons een bijzonder goed idee. Stel je het gewoon even voor: samen genieten jullie van de rust die een wellnessresort biedt. Daarbij zijn jullie eventjes weg uit de dagelijkse sleur en laten jullie zich omgeven door rustgevende geluiden en een ontspannende setting.

Wellness als liefdevolle verrassing

Er zijn verschillende redenen waarom een dagje naar de sauna of de wellness een erg goed idee is. In de eerste plaats kiezen jullie ervoor om de gezamenlijke liefde centraal te plaatsen. Jullie maken tijd vrij voor elkaar en dat is waar het in het leven om draait. Ook is het een goede manier om een dagje de batterijen op te laden, weg van de drukte en evt. de kinderen. Wat dit betreft, hoef je het ook niet bij een enkele dag te laten. Je kunt moeiteloos een extra dag boordevol luxe aan de verrassing toevoegen. Dit doe je met een flesje champagne, een overnachting en een bezoek aan een restaurant waar jullie de liefde verder kunnen vieren. Zo bied je meer dan alleen een cadeau, maar een meerdaagse herinnering die jullie voor altijd zullen koesteren! En vergeet niet dat er ook meer is dan alleen deze emotionele voordelen. Een bezoek aan de spa brengt namelijk ook gezondheidsvoordelen met zich mee, want ontspannen is ook goed voor het mentale welzijn en de bloedsomloop!

Valentijnsarrangement of overnachting

De ideale verrassing is meer dan alleen het plaatsen van een reservering, maar daar begint het natuurlijk wel mee. Zoek daarom naar een geschikt wellnessresort, waar men bij voorkeur ook speciale arrangementen voor valentijn aanbiedt. Denk daarbij aan privé-saunasessies, spabehandelingen en duomassages. En natuurlijk ook aan de gebruikelijke hapjes, drankjes en kaarsen. Vind een plek die rust en romantiek uitademt. En houd ook rekening met de prijs. Maak bijvoorbeeld handig gebruik van een kortingsactie.

Verrassen op Valentijnsdag

Nu heb je twee opties. Optie één: geef het dagje sauna of wellness op Valentijnsdag cadeau, maar verzilver het cadeau op een later moment. Dit is een goede oplossing als je op de dag zelf geen tijd hebt, bijvoorbeeld door andere verplichtingen zoals werk of school.

De tweede optie: op Valentijnsdag zelf naar de sauna of de wellness gaan. Dan neem jij jouw metgezel gewoon mee en vertel je niet op voorhand wat jullie gaan doen. Regel wel alvast een Valentijnsarrangement en mocht je ook een overnachting erbij hebben geboekt; dan zijn een flesje champagne en een diner natuurlijk mooie aanvullingen op jullie dag! Wat dan nog rest: de kunst van het ontspannen. Zorg ervoor dat jullie met een open en ontspannen houding de dag verwelkomen en geniet vooral van jullie liefdesdag!